Burak Yılmaz Galatasaray - Trabzonsporlu Burak Yılmaz, Galatasaray Paylaşımını ... : Beşiktaş maçı sonrası burak yılmaz'a dön mesajları yağdı!

Burak Yılmaz Galatasaray - Trabzonsporlu Burak Yılmaz, Galatasaray Paylaşımını ... : Beşiktaş maçı sonrası burak yılmaz'a dön mesajları yağdı!. Devre arasında kadroya 2 forvet takviyesi yapmak isteyen galatasaray'da ilk hedef burak yılmaz oldu. Galatasaray, burak yılmaz'ı kadrosuna katmanın hesaplarını yapıyor. Maaş konusunda türk futbolcular arasında bir anda zirveye ortak olan burak yılmaz, rekortmenler arasına girdi. Sivas maçında ıslıklandıktan sonra kafasına ayrılmayı koyan burak yılmaz, yakın çevresine her şeyi anlattı. Burak yılmaz için galatasaray kulübü 8 milyon euro bonservis bedeli alacak.

Ligue 1 takımlarından lille'de forma giymektedir. Trabzonspor'un golcü futbolcusu burak yılmaz ile ilgili ortaya bir transfer iddiası atıldı. Ara transfer döneminde beşiktaş'a katılan burak yılmaz rakiplerini pişman etmeye devam ediyor. Haberler spor haberleri burak yılmaz galatasaray'ı bombaladı. Burak yılmaz galatasaray'a mı geliyor?

Burak Yılmaz: "Dönersem Galatasaray olur" - Futbol
Burak Yılmaz: "Dönersem Galatasaray olur" - Futbol from www.webaslan.com
İkilinin görüşmesinde albayrak'ın burak yılmaz'a ''seni sevdiğimizi biliyorsun. Burak yılmaz galatasaray'a mı geliyor? 834 beğenme · 1 kişi bunun hakkında konuşuyor. Diğer sayfalar gibi her paylaşımda. Trabzonspor'un burak yılmaz'ın sözleşmesini feshettiğini borsaya bildirmesinin ardından galatasaray, milli futbolcu ile 4 artı 1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Galatasaray, burak yılmaz'ın transferi için çin'in beijing guoan kulübü ile anlaşmaya vardı. Beijing guoan, bonservis bedeli olarak galatasaray'a da 8 milyon euro ödeyecek. Ara transfer döneminde beşiktaş'a katılan burak yılmaz rakiplerini pişman etmeye devam ediyor.

Kendisini 21 mart 2010 trabzonspor galatasaray macinda galatasaray'a karşı trabzonspor forması ile gördük.

| yıldızlar mutfakta | 1.bölüm. Kariyer sayfasında burak yılmaz isimli futbolcunun sezon bazında takımının yer almış olduğu turnuvalardaki maç, gol, asist, sarı kart, kırmızı kart, oyuna girme, oyundan alınma, ilk. Gerçek bir sayfa gibi olmaya çalışıyoruz. Sivas maçında ıslıklandıktan sonra kafasına ayrılmayı koyan burak yılmaz, yakın çevresine her şeyi anlattı. .başında 5 milyon sözleşme fesih maddesi aktifleştirilerek ligde trabzonspor formasına 30 maçta 32 gol ve 9 asist ile veda eden burak yılmaz, bu harika istatistiklerine galatasaray'da da devam etti. 15 temmuz 1985, antalya), santrfor mevkisinde oynayan türk millî futbolcudur. Burak yılmaz'ın galatasaray'a transfer olacağı iddiaları üzerine sarı kırmızılı yönetimden konuyla ilgili net bir açıklama geldi. Burak yılmaz galatasaray'a mı geliyor? Maaş konusunda türk futbolcular arasında bir anda zirveye ortak olan burak yılmaz, rekortmenler arasına girdi. Trabzonspor'un golcü futbolcusu burak yılmaz ile ilgili ortaya bir transfer iddiası atıldı. Diğer sayfalar gibi her paylaşımda. Kasımpaşa'daki 32 golün 8'ini penaltıdan kaydeden senegalli forvet, galatasaray'da 2 penaltıyı gole. Galatasaray taraftarı burak yılmaz'i özledi.

Gerçek bir sayfa gibi olmaya çalışıyoruz. Beşiktaş'a transfer olacağı aylardır gündemden düşmeyen burak yılmaz, bir diğer eski takımı olan galatasaray'a dönüyor. 834 beğenme · 1 kişi bunun hakkında konuşuyor. Ara transfer döneminde beşiktaş'a katılan burak yılmaz rakiplerini pişman etmeye devam ediyor. Güncel performans bilgileri burak yilmaz (losc lille) oynanan maçlar goller asistler kartlar tüm müsabakalar.

Burak Yılmaz Çin günlerini anlattı: "Oradan daha çok ...
Burak Yılmaz Çin günlerini anlattı: "Oradan daha çok ... from image.yenisafak.com
Beşiktaş'a transfer olacağı aylardır gündemden düşmeyen burak yılmaz, bir diğer eski takımı olan galatasaray'a dönüyor. Galatasaray hamit altıntop'tan sonra burak yılmaz'ı da renklerine bağladı. İkilinin görüşmesinde albayrak'ın burak yılmaz'a ''seni sevdiğimizi biliyorsun. Içindeki fenerli rahat bırakmadı adamı. Devre arasında kadroya 2 forvet takviyesi yapmak isteyen galatasaray'da ilk hedef burak yılmaz oldu. Trabzonspor'un golcü futbolcusu burak yılmaz ile ilgili ortaya bir transfer iddiası atıldı. Galatasaray taraftarı burak yılmaz'i özledi. Galatasaray, burak yılmaz'ı kadrosuna katmanın hesaplarını yapıyor.

Içindeki fenerli rahat bırakmadı adamı.

Kariyer sayfasında burak yılmaz isimli futbolcunun sezon bazında takımının yer almış olduğu turnuvalardaki maç, gol, asist, sarı kart, kırmızı kart, oyuna girme, oyundan alınma, ilk. Galatasaray hamit altıntop'tan sonra burak yılmaz'ı da renklerine bağladı. Sezonun ikinci yarısında manisaspor adına dokuz gol atan burak yılmaz, bu bölümde galatasaray, fenerbahçe ve trabzonspor ağlarını birer kez havalandırdı. Diğer sayfalar gibi her paylaşımda. 834 beğenme · 1 kişi bunun hakkında konuşuyor. Beşiktaş'a transfer olacağı aylardır gündemden düşmeyen burak yılmaz, bir diğer eski takımı olan galatasaray'a dönüyor. Ronaldo'dan galatasaray ve burak yilmaz açiklamasi. .başında 5 milyon sözleşme fesih maddesi aktifleştirilerek ligde trabzonspor formasına 30 maçta 32 gol ve 9 asist ile veda eden burak yılmaz, bu harika istatistiklerine galatasaray'da da devam etti. Burak yilmaz | hayatımın dönüm noktası o i̇simle karşılaşmamdı! Maaş konusunda türk futbolcular arasında bir anda zirveye ortak olan burak yılmaz, rekortmenler arasına girdi. Galatasaray, burak yılmaz'ı kadrosuna katmanın hesaplarını yapıyor. Ara transfer döneminde beşiktaş'a katılan burak yılmaz rakiplerini pişman etmeye devam ediyor. Haberler spor haberleri burak yılmaz galatasaray'ı bombaladı.

Sivas maçında ıslıklandıktan sonra kafasına ayrılmayı koyan burak yılmaz, yakın çevresine her şeyi anlattı. Ligue 1 takımlarından lille'de forma giymektedir. Kariyer sayfasında burak yılmaz isimli futbolcunun sezon bazında takımının yer almış olduğu turnuvalardaki maç, gol, asist, sarı kart, kırmızı kart, oyuna girme, oyundan alınma, ilk. Galatasaray, burak yılmaz'ın transferi için çin'in beijing guoan kulübü ile anlaşmaya vardı. Ara transfer döneminde beşiktaş'a katılan burak yılmaz rakiplerini pişman etmeye devam ediyor.

Burak Yılmaz Galatasaray'dan ayrılmak istiyor - Süper Lig ...
Burak Yılmaz Galatasaray'dan ayrılmak istiyor - Süper Lig ... from i.eurosport.com
Ronaldo'dan galatasaray ve burak yilmaz açiklamasi. Galatasaray'ın trabzonspor'un golcü oyuncusu burak yılmaz'ı kadrosuna katmak istediği iddia edildi. .başında 5 milyon sözleşme fesih maddesi aktifleştirilerek ligde trabzonspor formasına 30 maçta 32 gol ve 9 asist ile veda eden burak yılmaz, bu harika istatistiklerine galatasaray'da da devam etti. Burak yılmaz için galatasaray kulübü 8 milyon euro bonservis bedeli alacak. 834 beğenme · 1 kişi bunun hakkında konuşuyor. Içindeki fenerli rahat bırakmadı adamı. Kariyer sayfasında burak yılmaz isimli futbolcunun sezon bazında takımının yer almış olduğu turnuvalardaki maç, gol, asist, sarı kart, kırmızı kart, oyuna girme, oyundan alınma, ilk. Kasımpaşa'daki 32 golün 8'ini penaltıdan kaydeden senegalli forvet, galatasaray'da 2 penaltıyı gole.

Kasımpaşa'daki 32 golün 8'ini penaltıdan kaydeden senegalli forvet, galatasaray'da 2 penaltıyı gole.

Ligue 1 takımlarından lille'de forma giymektedir. Gerçek bir sayfa gibi olmaya çalışıyoruz. .başında 5 milyon sözleşme fesih maddesi aktifleştirilerek ligde trabzonspor formasına 30 maçta 32 gol ve 9 asist ile veda eden burak yılmaz, bu harika istatistiklerine galatasaray'da da devam etti. Beşiktaş maçı sonrası burak yılmaz'a dön mesajları yağdı! Beijing guoan, bonservis bedeli olarak galatasaray'a da 8 milyon euro ödeyecek. Burak yılmaz'ın galatasaray'a transfer olacağı iddiaları üzerine sarı kırmızılı yönetimden konuyla ilgili net bir açıklama geldi. İkilinin görüşmesinde albayrak'ın burak yılmaz'a ''seni sevdiğimizi biliyorsun. .yılmazı beğenen bir trabzonspor taraftarı olarak kendi fikrimdir. Galatasaray'ın trabzonspor'un golcü oyuncusu burak yılmaz'ı kadrosuna katmak istediği iddia edildi. Galatasaray taraftarı burak yılmaz'i özledi. 15 temmuz 1985, antalya), santrfor mevkisinde oynayan türk millî futbolcudur. Sivas maçında ıslıklandıktan sonra kafasına ayrılmayı koyan burak yılmaz, yakın çevresine her şeyi anlattı. Kariyer sayfasında burak yılmaz isimli futbolcunun sezon bazında takımının yer almış olduğu turnuvalardaki maç, gol, asist, sarı kart, kırmızı kart, oyuna girme, oyundan alınma, ilk.

Kasımpaşa'daki 32 golün 8'ini penaltıdan kaydeden senegalli forvet, galatasaray'da 2 penaltıyı gole burak yılmaz. Sivas maçında ıslıklandıktan sonra kafasına ayrılmayı koyan burak yılmaz, yakın çevresine her şeyi anlattı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama